På scenen foran 450 000

Lørdag tar to av Munos elever steget fra sangrommet og ut på norges storstue gjennom TV-skjermen og inn i stua til norske hjem.

Dina Matheussen (12) og Adrian Sagdahl (15) er begge elever hos MUNO i Asker, og har tatt store steg som sangere det siste året. Av 1312 påmeldte har de to sangerne med soloprosjekt og band kommet seg gjennom til lørdagens finale der 10 dyktige unge artister skal kjempe om å gå seirende ut av Melodi Grand Prix Junior.

Dina stiller som soloartist med sin låt «Sterk og rå»  mens Adrian fronter bandet BEAT2FIRE med deres låt «Gode minner». Tross sin unge alder har de begge stått på scenen foran store folkemengder tidligere. Dina gjennom sin deltagelse i Norske Talenter i 2014 og både Dina og Adrian da de varmet opp for Marcus og Martinus på Hvalstrandfestivalen i fjor.

Men det å skulle presentere sine egne låter på en så stor plattform som MGP Jr blir en ny opplevelse for de unge låtskriverne. – Jeg er veldig glad i å opptre foran mange mennesker. Når jeg tenker på det er det litt skummelt, men jeg er vel egentlig mest spent, sier Dina. Med låten «Sterk og rå» ønsker hun å minne folk på å tenke at selv om de er nervøse, så er det viktig å tro på seg selv. – Vi er alle sterke og rå, sier Dina.

Adrian skrev låten «Gode minner» sammen med kompisgjengen i BEAT2FIRE og beskriver låten som en reggae/rock/pop-gladlåt. – Låten handler om alle de gode minnene vi har hatt gjennom barndommen. Det blir helt sykt å spille for så mange mennesker. Jeg har vel ikke helt innsett det ennå, sier Adrian.

Lørdagens MGP Jr begynner kl. 19:55 og går på NRK1 og vi håper at du følger med og stemmer på våre dyktige elever!


Har du lest denne?: – Får idoler som musikklærere