Har du noen gang lurt på hvordan musikkbransjen egentlig fungerer, og hva du må gjøre for å lykkes som artist, låtskriver, band eller musiker?

Du er ikke alene. Alle musikere har denne problemstillingen i starten av sin musikalske reise, og det skyldes i stor grad at veien fra øvingsrommet til scenene, studio, strømmetjenestene, radio og publishing deals ikke er så lett synlig. Musikkbransjen, og veiene som leder til dine mål og til den suksessen du ønsker degkan fremstå som et tåkete landskap. MAP kan vise deg veien.   

MAP er et utviklingsprogram laget av profesjonelle musikere – for unge musikkinteresserte som ønsker å 

  • Lære hvordan bransjen fungerer og hvordan lykkes i den 
  • Få kunnskapen og ferdighetene du trenger for å ha en sjanse 
  • Få inspirasjonen og støtten du trenger for å gjøre jobben som må gjøres 

MAP er laget for at du skal komme i gang basert på der du er i dag. Vi har tre programmer du kan velge mellom:  

Artistprogram  

For deg som skriver og fremfører egne låter og identifiserer deg selv som en egen artist. Les mer om artistprogram. 

Bandprogram  

For dere som har et eget band som dere ønsker å ta til neste nivå. Les mer om bandprogram. 

 Musikerprogram 

For deg som synger eller spiller et instrument, men ikke har et eget band ennå og ikke identifiserer deg som en artist som skriver og synger egne låter. Her vil du etter hvert kunne danne band med andre og vært session-musiker for artistene. Les mer om musikerprogram.  

MAP (Muno Artist Program) drives av profesjonelle musikere og produsenter som brenner for å dyrke frem morgendagens musikere. Er du den neste vi skal hjelpe opp og frem? Du trenger ikke ha kommet veldig langt for å passe inn i MAP, men du må ha et sterkt ønske om å lykkes. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat om deg og musikken din.