I høst satser vi enda større og utvider vårt talentprogram. Elever som vil utfordre sitt musikalske talent får et ekstra tilbud ved flere av våre avdelinger.

Munos artistprogram er basert på pilotprosjektet All Aces, som overgikk alles forventninger. Deltagerne vant førstepremien i Band Battle, varmet opp for Marion Ravn og Karpe Diem, og ble spesielt invitert av TV2’s produsenter til Norske talenter. Bandet, som nå kaller seg «BITS», er i ferd med å skape seg en proff artistkarriere og samarbeider med kjente norske produsenter.

Gjennom vårt artistprogram gir vi deg som elev profesjonelle erfaringer som musiker/artist gjennom vårt ekstensive nettverk i musikkindustrien.

 

Artistprogrammet var tidligere noe vi tilbudte eksklusivt i Asker (Munos talentprogram), men nå utvider vi altså tilbudet til å også gjelde avdelingene Lillestrøm og Oslo Sentrum. Artistprogrammet har oppstart i uke 41. Tirsdag 11. oktober er første dag i Lillestrøm, onsdag 12. oktober 2016 er første dag i Oslo og torsdag 13. oktober 2016 starter vi igjen i Asker.

Artistprogrammet går over 2,5 timer en gang i uken fra oktober 2016 til juni 2017, og elevene får her lære mer om samspill og performance, musikkteori, bandprofilering og låtskriving. I tillegg får alle deltakere gå i studio og spille inn musikken de har laget sammen. Dette gjør vi i samarbeid med profilerte og dyktige produsenter i White Room Studios i Asker.

Ansvarlig for Munos artistprogram er Nikolai Haukeland, som gleder seg til å starte på et nytt år med nye unge talenter. – Munos artistprogram er åpent for alle som vil søke og som gjerne vil skape musikk og opplevelser sammen med andre. Synger du, spiller gitar, piano, bass, trommer eller et annet instrument er du mer en velkommen til å melde deg på, sier Nikolai.

Les om påmelding her!