Sanglærer på norgesturné med Bernhoft

I Muno er vi opptatt av å gi deg som elev det beste utgangspunktet for å trives og oppleve mestring i musikkens verden. Et ledd i dette er drivende dyktige og profesjonelle lærere, og en av disse er Rohey Taalah.

Rohey Taalah har vært sanglærer ved vår avdeling i Trondheim siden 2015. Hun ble uteksaminert fra Jazzlinja på konservatoriet i Trondheim sommeren 2016, og i september slapp hun sin debutsingel med bandet «Rohey». Nå legger hun ut på norgesturné med ingen ringere enn Jarle Bernhoft.

Med energi og spilleglede, sterke låter og tekster, presenterer bandet «Rohey» sin musikk der kombinasjonen mellom dype soul-røtter og et retrofuturistisk sound skaper et tidløst uttrykk der sjanger-grenser mellom neo-soul, jazz og R&B viskes ut. Bandets første singel «Is This All There Is?» ble tilgjengelig digitalt 23. september 2016, og debutalbumet «A Million Things» slippes på Jazzland Recordings i januar 2017.

Sammen er bandet gjennomført underholdende, det er virtuost og intrikat, men likevel tilgjengelig for publikum. De fire bandmedlemmene har bakgrunn fra den anerkjente jazzlinja i Trondheim, og de har allerede rukket å gjøre varig inntrykk hos landets konsertgjengere på blant annet Molde Jazzfestival, Kongsberg Jazzfestival, Oslo Jazzfestival og Trondheim Jazzfestival. Ut oktober turnerer de Norge som oppvarmingsband for Jarle Bernhoft.

Hør Rohey sin debutsingel her:

Få en gratis prøvetime

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.