Artistkurs

Live (fremføring og formidling)

På MAP lærer du å bli bedre på scenen med ukentlige framføringsmuligheter og konstruktive tilbakemeldinger fra profesjonelle.

Studio

I et inspirerende miljø med andre lærer du om studioinnspilling og musikkproduksjon, slik at du forstår hele prosessen bak hvordan musikk blir utviklet fra en låtskisse til ferdig produkt.

Låtskriving

På MAP lærer du hvordan å skrive gode låter. Du vil lære om de viktigste verktøyene for låtskriving og innspilling.

Bransjekunnskap

Som deltaker på MAP lærer du hva som skal til for å lage, spille inn og gi ut en låt på Spotify. Du lærer også om hvordan skaffe deg spillejobber, hvordan musikkbransjen faktisk fungerer, og hvordan du kan tjene penger på musikken din.

MAP Asker

Musikkskolen i Asker tilbyr undervisning til barn, ungdom og voksne på alle sjangre og nivåer. Undervisningen tilrettelegges ut fra dine forutsetninger, ambisjoner og musikksmak.

Skolen ligger sentralt plassert i Asker Sentrum, nær togstasjonen. Her kommer over 250 elever hver uke til undervisning i hyggelige lyse lokaler fulle av liv og musikk. Musikkskolen flyttet i vår til Alfheim og har nå helt nye og enda bedre lokaler. Hos Munos musikkskole i Asker får du muligheten til å spille med andre, og du kan opptre på de fantastiske konsertene våre. Du kan melde deg på med et band du har fra før, eller du kan melde deg på alene og bli med i et av elevbandene våre. Muno musiker- og artistprogram er også tilgjengelig i Asker.

Du er hjertelig velkommen til oss!

 
Bestill gratis prøvetime