Er du mellom 12 og 25 år gammel og kunne tenke deg å prøve deg som medlem av et band, eller å utvikle deg som soloartist? MAP gir deg snarveien inn i musikkindustrien.

MAP (Muno Artist Program) er skapt av profesjonelle musikere, for å gi deg opplevelsene du trenger for å blomstre musikalsk!

På MAP får du være med på hele prosessen fra låtskriving til ferdig utgitt låt på Spotify. Underveis vil du også få flere anledninger til å trene på å spille live. Du vil få jobbe med kjente musikere, produsenter og artister, som vil gi deg friheten til å utvikle deg som artist eller band. Instruktørene består av medlemmer fra Norges største punk-rock-band Honningbarna, som har vunnet “beste live-artist” på både P3 Gull og Spellemannsprisen, samt vokal- og artist-coacher med bred erfaring som artister.

Tidligere deltagere i MAP har vunnet Band Battle, turnert med Honningbarna, varmet opp for Karpe Diem, og deltatt på Norske Talenter og MGP Junior. På MAP er alt mulig – og vi hjelper deg med å oppnå det.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Få gratis prøvetime ENKELT

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.