Bandkurs

Ønsker du å ta bandet til neste nivå? Bandprogrammet er her for å hjelpe dere videre.

Programmet vil utvikle dine ferdigheter innen alt fra networking til låtskriving, men det er samspill og samarbeid som står i fokus. Det er ofte best om du allerede spiller i et band, men det er mulig å melde seg på alene. Vi tar deg gjerne imot, uavhengig av erfaring – her er det spilleglede og samarbeidsvilje som gjelder!

MAP Band tilbyr veiledning fra noen av Norges beste bandmedlemmer, og du vil få muligheten til å nyte godt av deres erfaringer. Veilederne vil hjelpe deg med å lage, spille inn, og gi ut egen musikk, og du vil også få framført musikken live – dette er programmet for deg som virkelig vil noe med musikken.

I tillegg til det rent praktiske, vil også veilederen lære deg mye om hvordan musikkbransjen fungerer. Det er ikke alltid lett å skulle etablere seg i en kreativ bransje, men ved hjelp av MAP vil du allerede ha én fot i døren.

MAP tilbyr også programmer for deg som ønsker å fokusere på solokarriere, enten som artist eller instrumentalist, og det er også åpent for samarbeid på tvers av programmene.

Vi har lyst til å hjelpe deg med å sette fart på din karriere som musiker, og du passer nok til dette programmet om du vil:

  • Skrive enda bedre låter
  • Lære om musikkproduksjon
  • Spille konserter
  • Produsere egne demoer
  • Gi ut din egen musikk
  • Tjene penger fra musikken din
  • Få et bedre nettverk

Kurset foregår som ukentlige økter på to timer med noe hjemmearbeid, og ledes av instruktører med bakgrunn som profesjonelle musikere, produsenter og artister. Alle som er interessert får komme på besøk og prøve et par ganger før de melder seg på fast.

Bestill gratis prøvetime

Skoler med dette kurset