MAP-bandet Hudkreft slipper EP

Hudkreft blir omtalt som Oslos kuleste up and-coming punkeband, samt et friskt pust over den lokale punkescena, og nå slipper de endelig sin debut-EP.

Med Leah Røkke på gitar og vokal, Smirna Simeonova på bass, Roksana Niebrzegowska på gitar og Stella Lindeberg på trommer braker det løs med det bandet selv kaller ”punk, ska eller generelt bråk.”De fire jentene har vært et MAP-band helt siden de startet i 2016. Gjennom MUNOs «Musiker & Artist Program» (MAP) har de hatt ukentlige bandøvinger sammen med erfarne musikere og støttespillere, Honningbarnas Edvard Haraldsen Valberg og Nils Jørgen Nilsen.

Albumcover Hudkreft Ting Trang singel - Muno Musiker og Artist Program

De ga ut sine første to låter i november 2017 til glimrende kritikker fra Studentradioen i Bergen, og har organisert sin egen festival, ”Helt OK”, to år på rad. Band som Golden Core, HJELP og Level & Tyson har tidligere vært på programmet.

Den nye EP’en som har fått navnet ”Luksusproblemer” er produsert i samarbeid med Andrew Baya som holder til på tanken i Sandvika. Den inneholder fire låter og slippes 1. Februar 2019. Om du ikke klarer å vente kommer heldigvis første singel, nemlig Ting Trang, allerede 18. Januar. Den, og de to forrige singlene til Hudkreft, kan du høre på Hudkrefts Spotify.

Og hvis du ikke vil gå hele veien til Spotify, kan du høre Ting Trang her: