LAMA til Emergenzas semifinale

Bandet er gjengangere på scener som Askerfestivalen og Musikkfest Oslo – i år skal de opptre i Emergenzas semifinale.

Bandet er gjengangere på scener som Askerfestivalen og Musikkfest Oslo – i år skal de opptre i Emergenzas semifinale.

LAMA består av Enna Prohic (17), Anne Høie Guettler (17), Lars Marius Aas (17) og Aleksander Ranbø (19) fordelt på vokal, gitar, bass, keys og trommer. De beskriver seg selv som et popband, men at de gjerne svinger innom sjangre som jazz og rock.

Logoen til bandet LAMA

Gjengen har holdt på i tre år, og har hatt ukentlige øvinger gjennom MUNO hele veien, men frontfigur Anne har vært medlem helt siden 2008. LAMA har spilt en rekke konserter, øvd masse og kommet langt med musikken. I år kom de på førsteplass med flest stemmer under Emergenzas innledende runde. Konserten ble spilt på John Dee – en av Oslos største scener. Nå skal de videre til semifinalen som vil foregå på samme sted enten 25, 26 eller 27. April 2019.

– ”Emergenza er en helt unik opplevelse!” sier Anne

Bandet forteller at Emergenza ikke bare er gøy, men også en møteplass for unge musikere, samt en god mulighet til å skaffe seg mer sceneerfaring. Deltagere får også i oppgave å selge billetter og trekke publikum selv, dette lærer deg mye om musikkbransjen, i tillegg til at man kanskje tjener litt på det.

Anne kan avsløre at fremtiden bringer en hel haug spennende konserter, og at de har planer om å spille inn minst to sanger før sommeren. Hold øye med LAMA, og ikke glem å dukke opp på John Dee. Billetter får du kjøpt gjennom bandmedlemmene eller i døra.