Håvard Haugland

Håvard Haugland har bachelorgrad fra Paul McCartney’s Liverpool Institute for Performing Arts, hvor han studerte Songwriting og Music Production. Han har undervist elever i alle aldre i mange år, og han har god erfaring med både gruppeundervisning og en-til-en undervisning. Håvard behersker godt alle populærmusikalske sjangre, som rock, pop og jazz. I tillegg til å være lærer er han aktiv som utøvende musiker og studioprodusent i Oslo, har han de siste 4 årene satt hovedfokuset på å jobbe og skrive i studiosammenheng sammen med artister. Han har også erfaring med å skrive til briefs for blant annet Warner/Chappell.

Håvard mener at riktig støtte for elevens utvikling er noe av det viktigste i musikkundervisningen, og han tror at alle elever får ekstra utbytte for arbeidet sitt om man fungerer både som lærer og veileder.

I tillegg driver Håvard for tiden eget studio på Vålerenga i Oslo hvor han skriver og produserer for bla. Kristine Humerfelt (All Together Now, 2019), Agnes Stock (The Voice, 2017) og Olaves Fiskum (The Voice 2017) mfl.

Dette er en lærer som kan veilede deg i det bransjetekniske så vel som det musikalske!