Artistkurs

Live (fremføring og formidling)

På MAP lærer du å bli bedre på scenen med ukentlige framføringsmuligheter og konstruktive tilbakemeldinger fra profesjonelle.

Studio

I et inspirerende miljø med andre lærer du om studioinnspilling og musikkproduksjon, slik at du forstår hele prosessen bak hvordan musikk blir utviklet fra en låtskisse til ferdig produkt.

Låtskriving

På MAP lærer du hvordan å skrive gode låter. Du vil lære om de viktigste verktøyene for låtskriving og innspilling.

Bransjekunnskap

Som deltaker på MAP lærer du hva som skal til for å lage, spille inn og gi ut en låt på Spotify. Du lærer også om hvordan skaffe deg spillejobber, hvordan musikkbransjen faktisk fungerer, og hvordan du kan tjene penger på musikken din.

MAP Oslo Sentrum

Lær å spille eller å synge sentralt i Oslo - kvalitetsundervisning etter dine ambisjoner. Vi underviser barn, ungdommer og voksne enten du drømmer om å leve av musikk eller ha en fin hobby. Musikkskolen i Oslo sentrum holder til på Øvingshotellet, som er Oslo sitt største, mest avanserte øvingshus for musikere. De fleste norgeskjente artister og band har før eller siden vært innom her. Kanskje du treffer ditt store idol på vei til timen? Undervisningsrommene har topp fasiliteter og resepsjonen har en mini-kiosk og myke sofaer for ledsagere. Muno musiker- og artistprogram er også tilgjengelig i Oslo.
Bestill gratis prøvetime