Artistkurs

Live (fremføring og formidling)

På MAP lærer du å bli bedre på scenen med ukentlige framføringsmuligheter og konstruktive tilbakemeldinger fra profesjonelle.

Studio

I et inspirerende miljø med andre lærer du om studioinnspilling og musikkproduksjon, slik at du forstår hele prosessen bak hvordan musikk blir utviklet fra en låtskisse til ferdig produkt.

Låtskriving

På MAP lærer du hvordan å skrive gode låter. Du vil lære om de viktigste verktøyene for låtskriving og innspilling.

Bransjekunnskap

Som deltaker på MAP lærer du hva som skal til for å lage, spille inn og gi ut en låt på Spotify. Du lærer også om hvordan skaffe deg spillejobber, hvordan musikkbransjen faktisk fungerer, og hvordan du kan tjene penger på musikken din.

MAP Moss

MAP i Moss tilbyr undervisning til barn, ungdom og voksne på alle sjangre og nivåer. Undervisningen tilrettelegges ut fra dine forutsetninger, ambisjoner og musikksmak. MAP holder til hos Muno musikkskole i andre etasje i stasjonsbygget på Moss togstasjon. Vi har fullt utstyrt bandrom og arrangerer elevkonserter i byen flere ganger i året. Hos MAP i Moss får du muligheten til å spille med andre, og du kan høste inn verdifull sceneerfaring gjennom våre konserter. Du kan melde deg på med et band du har fra før, eller du kan melde deg på alene og bli med i et av elevbandene våre.
Bestill gratis prøvetime