Session musiker-kurs

Vil du spille eller synge for andre musikere? Da kan Musikerprogrammet passe for deg.

Musikerprogrammet fokuserer på å utvikle dine ferdigheter innen spilling på øvingsrom, i studio, og på scene. Både soloarbeid og samspill er sentrale temaer, og programmet har som mål å gjøre deg til en allsidig musiker. Erfaringsnivå betyr lite – her er vi opptatte av spilleglede og læring!

Programmet er for både de som synger og de som spiller instrument, enten om du vil jobbe live eller i studio. Grunnleggende ferdigheter på sang eller instrument er en fordel, og du bør ha et sterkt ønske om å utvikle deg videre. Gjennom veiledning fra profesjonelle musikere og produsenter, vil vi lære deg alt fra teknikk til networking og hvordan musikkransjen fungerer. Målet er å gi deg en smakebit av, og forberede deg videre på, en karriere innen musikk.

I tillegg til det rent praktiske, vil også veilederen lære deg mye om hvordan musikkbransjen fungerer, og du vil få opplæring innen jobbens etikette. Det er ikke alltid lett å skulle navigere seg i en kreativ bransjejungel, men ved hjelp av MAP vil du allerede ha én fot i døren.

MAP tilbyr også programmer for deg som ønsker å satse som band (med eget band du har fra før) eller artist, og det er også åpent for samarbeid på tvers av programmene.

Vi har lyst til å hjelpe deg med å utvikle deg som musiker, og du passer nok til dette programmet om du vil:

  • spille for andre som en del av et backing-band
  • spille på scene og i studio
  • danne eget band på sikt (skjer ofte på MAP)
  • spille på radio, i studio, live sessions for artister
  • tjene penger som musiker
  • fokusere på teknisk fremgang på eget instrument
  • få en ordentlig innføring i godt musikalsk samspill
  • spille eller synge coverlåter

Kurset foregår som ukentlige økter på to timer med noe hjemmearbeid, og ledes av instruktører med bakgrunn som profesjonelle musikere, produsenter og artister. Alle som er interessert får komme på besøk og prøve et par ganger før de melder seg på fast.

Bestill gratis prøvetime

Skoler med dette kurset